ESET posiluje v Kanadě a otevírá první vývojové centrum v Rumunsku

Obě nová vývojová centra umožní společnosti podporovat nové služby, jako je například aktivní monitoring škodlivých kódů ESET Threat Intelligence, a zároveň ještě zlepší schopnost rychle a správně reagovat na nové internetové hrozby.

Kanadské vývojové centrum doplní pobočku společnosti ESET, která v Montrealu funguje od roku 2009 při tamní Polytechnické univerzitě. Rovněž v Rumunsku ESET vsadil na akademické prostředí a své první vývojové centrum v této zemi otevřel v univerzitním městě Jasy.

„Otevírání dalších výzkumných a vývojových center po celém světě je jedním z klíčových aspektů, na které se chceme i v budoucnu zaměřit,“ říká technologický ředitel společnosti ESET Juraj Malcho.

Již loni ESET otevřel nové pobočky ve Velké Británii a Německu. V expanzi hodlá firma pokračovat i nadále, v dlouhodobém výhledu by se chtěla stát třetím největším dodavatelem bezpečnostních řešení v IT na světě.

ESET v současné době zaměstnává více než 1 300 odborníků po celém světě. Globální centrála společnosti se nachází v Bratislavě, jednotlivá obchodní zastoupení, výzkumná a vývojová centra provozuje po celém světě včetně Prahy.

Společnost ESET rovněž vybudovala síť obchodních partnerů, díky nimž jsou její bezpečnostní produkty distribuovány ve více než 200 zemích světa.

 

Exit mobile version