Toto tlačítko znemožní veškeré online rozptýlení

Saent je zařízení, které omezuje vaši online aktivitu. Softwarová část je v podstatě jednoduchá desktopová aplikace, která blokuje stránky a jiné aplikace, které jsou neproduktivní a rozptylující. To by nebylo nic zvláštního, podobných služeb je více. Saent šel ale ještě dále, jeho součástí je totiž i fyzická část.

Jedná se o malé plastové tlačítko, které s počítačem komunikuje přes Bluetooth. Jakmile zařízení spárujete, pouhým dotykem spustíte pracovní režim, který omezí vybrané služby, které vás zdržují od práce. Můžete si vybrat mezi 30, 50 a 90 minutami, v závislosti na tom, kolik času potřebujete. Uplynulý čas je na tlačítku světelně indikován.

Čím více „pracovní režim“ používáte, tím více bodů získáváte. Výsledky můžete sdílet s přáteli a rodinou. Samozřejmě uvidíte i jejich skóre. Software také umožňuje generovat reporty, takže uvidíte konkrétní časy, kdy jste byli nejvíce či nejméně produktivní.

Saent potřebuje na serveru Indiegogo vybrat 100 000 dolarů k tomu, aby uvedl produkt na trh. Hned první den se vybralo téměř 10% celé částky.

Foto: saentproductivity.com

Exit mobile version